(VIDEO) NOVAK SE SPREMA ZA POVRATAK: Pravim temelj za velike stvari!

Autor:

Sport

29.10.2017

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da oporavak od povrede lakta ide u dobrom smeru, ali i da u prethodne dve godine nije bio miljenik sreće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak jedva čeka da se vrati na teren

Prema najavama iz njegovog tima, Đoković bi na teren mogao da se vrati krajem decembra za revijalni turnir u Abu Dabiju.

- Zahvalnost je bila prva emocija koju sam tada osetio kada sam izašao sa terena. Više od decenije igrao sam sport koji volim na tako visokom nivou. Iskreno, u poslednje dve godine tražio sam od univerzuma da dobijem malo više vremena da konačno budem srećan u onome što radim - rekao je Đoković u intervjuu za Lakost.

Iako mnogi smatraju da više neće moći da se vrati na vrh ATP liste, Novak je drugačijeg mišljenja. Prema njegovim rečima on sada pravi bazu koja će ga držati na nekadašnjim visinama u godinama koje dolaze.

- Tenis budi u meni samo najlepša osećanja -  ljubav, strast, posvećenost. Vidim uspeh, ne samo u tenisu nego i u životu, kao putovanje, i pokušavam da ga prihvatim, da nastavim da napredujem. Ovo je novo poglavlje i prilika da postavim pravi temelj za još mnogo godina koje slede - poručio je srpski as koji je u karijeri osvojio 68 trofeja, a od toga 12 gren slem titula. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading