NOLETOVA ARMIJA SVE JAČA: Progovorili o IZDAJI Rafe, Rodžera i Endija!

Autor:

Sport

01.09.2020

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser povukao pravi potez.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nole, Rafa, Rodžer i Endi

Novoosnovana Asocijacija profesionalnih teniskih igrača koji su osnovali Novak Đoković i Vasek Pospišil sve više dobija na brojnosti. Dva nova člana Unije su Indijci Sumit Nagal i Rohan Bopana.

Oni su govorili o razlozima priključenja organizaciji, ali i zbog čega Rafael Nadal, Endi Marej i Rodžer Federer nisu podržali Srbina.

- Za sada mi se sviđa Unija u kojoj igrači imaju glas. Ako govorimo o Rodžeru i Rafi i neki igračima koji su protiv, oni su uglavnom u Savetu. Mogu da razumem zašto to ne žele, mnogo je razloga iza toga. Biće zanimljivo kako će se stvari odvijati u narednih nedelju, dve - poručio je Nagal.

Iskusni Bopana veruje da će asocijacija postići svoj cilj.

- Bilo je mnogo stvari sa kojima se igrači nisu slagali. Ali, oni nemaju mnogo moći da učine nešto. PTPA će se usredsrediti na promociju, zaštitu i zastupanje interesa igrača - istakao je indijski teniser.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading