SRBIJA STREPI: Pitali su Noleta o POVREDI, Srbin progovorio o problemima sa VRATOM!

Autor:

Sport

25.08.2020

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je savladao Sandgrena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prvi reket sveta Novak Đoković

Najbolji teniser planete Novak Đoković rutinskom pobedom nad Tenisom Sandgrenom (6:2, 6:4) plasirao se u četvrtfinale Mastersa Sinsinati, a nakon meča istakao je da se oseća "mnogo bolje" i da je zadovoljan načinom na koji je odigrao meč.

- Mnogo bolje danas. Velika je razlika kada imam mobilnost sa vratom prilikom servisa, onda imam veće samopouzdanje kada serviram. Procenat prvog servira može biti bolji. Sve u svemu bila je dobra partija, dobro sam se kretao, osećao dobro i zadovoljan sam - izjavio je Nole posle duela.

Srpski as se dotakao podloge, koja se ove godine razlikuje u odnosu na prethodna izdanja turnira.

- Mislim da je mnogo brža podloga. Očigledno je brže i to favorizuje servere. Igrači poput Raonića, Iznera, Štrufa – mog sledećeg protivnika. Nadam se da ću moći da mu čitam servise i riterniram dobro, te da imam preciznost kod svojih servisa. Sve se vrlo brzo dešava, morate da budete na oprezu - ocenio je Đoković.

On će se za mesto u polufinalu boriti sa Nemačkim teniserom Janom Lenardom Štrufom, koji igra sjajan Masters na kome je već pobedio De Minora, Šapovalova i Gofana.

- On je kvalitetan igrač, napreduje u poslednjih par godina. Njegov servis je velika prednost. Dobro se kreće za igrače njegove visine. Pobede koje je imao ove nedelje su impresivne i zaslužuje da bude ovde - zaključio je najbolji na svetu.

Meč Đokovića i Štrufa na programu je u sredu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading