NOVAK SE DVOUMI: Evo zašto je Đoković zabrinuo organizatore u Brizbejnu

Autor:

Sport

27.10.2017

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije još potvrdio da će igrati na ATP turniru u Brizbejnu, saopštili su organizatori.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još nije poznato da li će Novak igrati u Brizbejnu

Đoković se oporavlja od povrede lakta. Organizatori turnira u Brizbejnu očekivali su da Đoković sezonu startuje na turniru u ovom gradu, koji počinje 31. decembra.

Srpski teniser je u međuvremenu odlučio da igra na tradicionalnom egzibicionom turniru u Abu Dabiju, koji je na programu od 28. do 30. decembra. 

 - Izuzetno sam uzbuđen što se vraćam u Abu Dabi peti put i učestvujem u jubilarnom desetom izdanju turnira. Velika je čast biti deo tako posebnog turnira. Učesnici su veoma jaki, biće to savršen način za povratak i početak sezone. Abu Dabi je neverovatno mesto, biće sjajan događaj za sve navijače - rekao je Đoković. 

Ova informacija zabrinula je organizatore turnira u Brizbejnu, a direktor Geof Kuinlan odbio je da komentariše mogućnost da se Đoković priključi Rafaelu Nadalu i Endiju Mariju, koji su potvrdili učešće. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading