PRIBLIŽAVA SE US OPEN, A NAJBOLJI U STRAHU: Opasno je i baš se plašim

Autor:

Sport

02.08.2020

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikome nije svejedno.

RepublikaFoto: Starsport
Filip Krajinović, Novak Đoković, Grigor Dimitrov i Aleksander Zverev na Adria turu

Najbolji nemački teniser Aleksander Zverev žali što se teniska sezona neće nastaviti na evropskom tlu, već će teniseri širom sveta morati da se upute u Ameriku kako bi učestvovali na Mastersu u Sinsinatiju i US Openu.

Sedmom teniseru planete uopšte nije svejedno.

- Mislim da je malo ludo igrati na US openu trenutno. Voleo bih da je sezona krenula u Evropi. Sada nije pravi trenutak da odete u Ameriku. Ako se US open održi, šta da rade igrači? U zavisnosti od toga ko će igrati, tu se dosta radi i o ATP renkingu - kazao je Nemac.

 

Potom je prokomentarisao pravilo da će igrači na US Open smeti sa sobom da povedu tri osobe, a da će u njihovom boksu na meču smeti da bude samo jedna.

- Mislim da bi neka pravila trebalo da se promene. Kada igrate pet setova na ogromnoj vrućini veoma je teško da je uz vas samo trener, a nije tu fizioterapeut. To je dosta opasno po vaše telo što se tiče povreda. Toga se najviše plašim - poručio je Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading