(FOTO) Bilo joj je zabranjeno da voli Hrvata, 17 godina kasnije posvetila mu je rečenice koje diraju dušu

Autor:

Sport

22.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

– Ti si najpozitivnija osoba koju sam upoznala i izvlačio si me iz tame kada sam mislila da više nema načina, kada sam želela sve da okončam. Hvala ti što si se borio za mene, što si mi čuvao leđa, što si verovao u mene, u nas – napisala je nekadašnja četvrta teniserka sveta.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenadokic
Jelena Dokić

Jelena Dokić, koja je 2002. godine dosegla poziciju četvrte najbolje teniserke sveta, posvetila je u utorak oko podneva objavu Tinu Bikiću, muškarcu koji ju je, prema sopstvenom priznanju, spasio od sigurne smrti u trenucima kada nije mogla i znala da nađe svetlo na kraju tunela.

Dokić i Bikić počeli su da se zabavljaju baš na današnji dan 2003. godine i uspeli sve ovo vreme da ostanu zajedno uprkos izazovima sa kojima brojni drugi parovi ne bi znali da se nose. Naime, strahovite probleme im je od prvog dana zadavao i njen otac Damir, koji je naprosto podivljao kada je čuo da Jelena voli Hrvata. Pisala je Dokić puno o tome i u autobiografskoj knjizi "Nesalomljiva", u kojoj je, između ostalog, otkrila i da ju je otac žestoko izmlatio nakon što je izgubila u polufinalu Vimbldona od Lindzi Devenport. 

 - Udarao me, vređao. Vikao je na mene, prebio me remenom u kupatilu. Vukao me za uši, pljuvao, a onda me i terao da satima gola stojim nasred hotelske sobe - napisala je Dokić u knjizi. Ipak, uz Bikića je sve te izuzetno teške izazove uspela da prebrodi pa mu je na godišnjicu veze posvetila sledeće reči:

 - Ni uz koga drugog ne bih mogla da živim. Reči nisu dovoljne da objasne koliko te volim i šta mi značiš. Ti si najbrižnija osoba najvećeg srca. Hvala ti za sve što si učinio za mene, za nas, što si uvek bio tu uprkos svim okolnostima. 

Ti si najpozitivnija osoba koju sam upoznala i izvlačio si me iz tame kada sam mislila da više nema načina, kada sam želela sve da okončam. Hvala ti što si se borio za mene, što si mi čuvao leđa, što si verovao u mene, u nas. Toliko sam srećna što te imam uz sebe, ne znam šta bih da te nema. Volim te više ne što ćeš to ikada znati. Hvala ti za sve i za ovih predivnih 17 godina.

Moj živote, moja ljubavi, moje sve. Volim te zauvek - napisala je, između ostalog, u dirljivoj poruci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading