SKANDALOZAN NAPAD IZ ŠVAJCARSKE: Novak je kontradiktoran, loš marketing za tenis!

Autor:

Sport

16.07.2020

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarska teniserka Timea Baščinski iskoristila je priliku da prozove Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Nekada deveta, a sada 291. teniserka planete istakla je uticaj svetskog "broja 1", kao i tenisera u odnosu na teniserke.

Ona je objasnila zašto misli da su muškarci aktivniji na društvenim mrežama, ali i generalno, u doba pandemije od žena.

- Mislim da smo mi odgovornije. Momci više izlaze i verovatnije je da ćete njih videti u noćnim klubovima. Takođe mi nije jasno ni zašto je Švajcarska dozvolila otvaranje noćnih klubova... - rekla je Baščinski i nastavila:

- Potrebno je istaći i da prvi teniser planete (Novak Đoković) nije postavio dobar primer. Moje mišljenje je da to mesto na vrhu ima dodatne odgovornosti. Novak Đoković je u jednom trenutku rekao da nije siguran da li će se Tur nastaviti, a onda je organizovao egzibiciju sa punim stadionom i dodatnim aktivnostima.

Tridesetjednogodišnjakinja iz Lozane objašnjava zašto je Novak kritikovan.

- To je bilo dosta kontradiktorno. Moj utisak je da su 'prozivke' koje je doživeo bile zbog toga što su ljudi uvideli tu kontradiktornost. Jedno je sigurno, tenis nije mogao da dobije lošiji marketing od toga i ja sam srećna što se ženski deo Tura poneo mnogo odgovornije - jasna je Baščinski.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Timea Baščinski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading