(FOTO) POBEDA U PET SETOVA: Goran Ivanišević podelio predivne vesti!

Autor:

Sport

13.07.2020

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniser, a danas trener Novaka Đokovića, Hrvat Goran Ivanišević, obratio se javnosti sa ohrabrujućim vestima.

RepublikaFoto: Mario Ćužić / HTS
Goran Ivanišević

Naime, Goran se zarazio koronavirusom za vreme Adria Tura prošlog meseca.

 - Nakon dva negativna i dva pozitivna testa, došao je na red moj omiljeni, peti set. A znate da sam uvek bio nezgodan u petom setu... Napokon negativan i napokon mogu na slobodu nakon tri nedelje izolacije. Veliko hvala osoblju hotela Falkenstajner koje mi je kuvalo i nosilo hranu, posebno gospođi Ljubici. Veliko hvala i doktorima na brizi, a posebno hvala i jednom ludom Šibenčaninu, prepoznaće se sam! Zadre, hvala ti što si mi mesec dana bio sjajan domaćin, sad smo se zbližili na još posebniji način. Vidimo se u nekim lepšim okolnostima, ali ipak ne tako skoro. Čuvajte se, ljudi, a svim zaraženima što brži oporavak! - napisao je Ivanišević na Instagram profilu. 

Ivanišević je bio i direktor turnira u Zadru koji je prekinut uoči samog finala nakon što se saznalo da bugarski teniser Grigor Dimitrov ima koronavirus. Nakon toga je objavljeno da su pozitivni i Đoković, Borna Ćorić i Viktor Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading