KAKVA PREPISKA ADEMA I NOVAKA: Ljajić se na neverovatan način zahvalio Đokoviću za pomoć Novom Pazaru!

Autor:

Sport

03.07.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je još jednom pokazao koliko je velikodušan donirajući 5.000.000 dinara Novom Pazaru koji vodi tešku bitku sa koronavirusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Adem Ljajić

Ovaj njegov potez naišao je na more pozitivnih komentara, a jedan od onih koji nije krio zadovoljstvo jeste bivši fudbaler Partizana, sada Bešiktaša, Adem Ljajić. 

Na internetu je isplivala njihova prepiska koja je velikom brzinom postala viralna. 

- Brate moj, hteo sam lično da ti se zahvalim. U ime građana Novog Pazara, za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti se zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim - napisao je fudbaler.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tekst potpisa

- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji - odgovorio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading