Ima li kraja ponižavanju najboljeg na svetu i njegove porodice? Đoković bi trebalo da kaže ocu da ućuti!

Autor:

Sport

29.06.2020

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji teniski as, Švajcarac, Mark Rose, iskoristio je priliku da izvređa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u jeku prljave kampanje protiv Srbina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Rose je na sraman način prokometarisao rivalstvo "velike trojke".

- Jednostavno je glupo. Novak Đoković je prilično podvojena ličnost, šta god on rekao. Imam utisak da se on time hrani. Ne sudim o toj osobi jer svako ima svoje izvore motivacije i uverenja. Ali, generalno gledano, Novak Đoković je enigma. Teško mu je da se sa stanovištva popularnosti takmiči sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom. Mogu da razumem koliko je to frustrirajuće za njega. On je svetski broj jedan i sjajan igrač, ali suočava se sa dve legende - rekao je Federerov zemljak, inače olimpijski šampion iz Barselone.

Rose je iskoristio priliku da prokomentariše nedavnu izjavu Srđana Đokovića vezanu za Rodžera Federera u kojoj je kazao kako je Švajcarac ogroman šampion, ali ne dovoljno veliki kao Novak. 

Više informacija iz rubrike tenis pročitajte ovde.

- Gledajući hronologiju prethodnih dana, već je bilo napada njegovog oca na Rodžera Federera, što smatram nedopustivim. Čak i ako volite svog sina više od ičega na svetu, ne možete govoriti takve stvari. Da je moj otac to rekao, otišao bih kući i rekao mu da ućuti. Ali, između izjave svog oca i fijaska Adria tura, on nije uspeo da osvoji bodove u javnosti. Iznad svega, ne pomaže imidžu tenisa- rekao je Švajcarac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading