Nadmeni Federer: ŠVAJCARAC JE OVIM GESTOM BAŠ PONIZIO ĐOKOVIĆA!

Sport

20.10.2017

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer nije uvrstio našeg Novaka Đokovića na listu najboljih tenisera svih vremena, a nabrojao je prilično veliki broj imena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rivali na terenu, ali van njega osetna netrpeljivost

Na pitanje ko je najbolji u istoriji igre sa reketima, Federer nije imao nedvosmislen odgovor, ali je u povećoj grupi tenisera izostavio Novaka.

- Teško je tvrditi ko je najbolji svih vremena. Tu su Bjern Borg, Džon Mekinro, Rod Lejver, Rafael Nadal, Ivan Lendl, Džimi Konors i Pit Sampras. Svi oni su činili neverovatne stvari - rekao je Federer.

Novak ima 12 gren slem trofeja, ispred njega su samo Federer (19), Nadal (16) i Sampras (14). Sa Nadalom deli prvo mesto po Masters titulama - 30...

To znači da je Nole po ovim brojkama ispred većine tenisera koje je spomenuo Švajcarac, ali njega to očigledno ne tangira, pa nije ni uzeo u razmatranje Srbina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading