Španci "otrovnim strelicama" ka Novaku: Đoković, teniski genije, sebična neznalica o životu!

Autor:

Sport

25.06.2020

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje je sportska tema broj jedan u svetu. Nole je u utorak objavio da je pozitivan na koronavirus, a nešto kasnije je objavljeno da je "Adria tur" otkazan. Jedan od najuticajinih medija u Evropi, španska "Marka" posvetila je veliku pažnju ovom slučaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Na ovom portalu objavljena je kolumna Manuela Hulija Dorada, tamošnjeg pisca i novinara, pod nazivom "Korona Đoković".

- Da deci i sportistima kažete šta ne smeju da učine, potrebno vam je samo nekoliko reči i video Đokovića kako pleše u noćnom izlasku. Tada im otvorite novine i kažete: 'E, sad pročitajte što se događa u svetu.' Kako smo samo zaboravni. Prijatelj koji radi u bolnici mi je rekao, dok smo gledali ljude koji se u baru grle: 'Ne bi to radili da su videli koliko je ovo sr*nje opasno, onda niko ne bi riskirao.' Neki misle da su to meci koji ubijaju samo starije ljudi. Osećaju se bezbrižno i sigurno. Nije ih briga postaju li sejači smrti. O čemu je razmišljao taj teniski genije, ta sebična neznalica o životu koja je govorila da sve radi čistog srca i iz najboljih namera - piše u kolumni ovog novinara.

Pored Novaka Đokovića, Manuel Hulio Dorado se u svom tekstu bavio i Zinedinom Zidanom, Dijegom Armandom Maradonom, te VAR tehnologijom u španskom fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading