Njujorški magazin objavio listu 50 najboljih sportista, ALI NOVAKA NEMA NIGDE!

Autor:

Sport

20.10.2017

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestižni američki magazin "GQ", koji izlazi još od 1931. godine, objavio je listu od 50 najboljih aktivnih sportista. Mesto među "izabranima" našlo je čak petoro tenisera i teniserki, ali ne i Novak Đoković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dostignuća Novaka Đokovića ne cene se podjednako svuda u svetu

Od tenisera u tom izboru su se našli Serena Vilijams, Martina Navratilova, Rodžer Federer, Rafaela Nadal i Bjern Borg.

Iako je Novak Đoković osvojio 12 grend slem titula, iako ima 68 titula na svom kontu i 109.805.403 dolara na bankovnom računu, iako je sigurno jedan od najboljih svih vremena u svetu belog sporta, Srbin se nije našao na listi.

Njujorški magazin je izneo niz hvalospeva na račun Federera i Nadala, koji su opisani kao najveći u istoriji "belog sporta", a prigodni epiteti upućeni su i ostalim laureatima sa liste TOP 50.

Između ostalih na spisku su se našli i Majkl Džordan, Lebron Džejms, Alen Ajverson, Kobi Brajant, Tom Brejdi, Pele, Mesi, Kristijano Ronaldo, Majkl Felps, Tajger Vuds, Nađa Komaneči, Lindzi Von, Jusein Bolt...

Očigledno da se na uspehe nekoga iz Srbije gleda drugim očima, pošto Novak nema iza sebe tako uticajnu medijsku mašineriju poput nekih od njegovih konkurenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading