Dimitrov "pecnuo" Hrvate: U Beogradu je bilo odlično, o Zadru sam morao da "guglam"!

Autor:

Sport

18.06.2020

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugarski teniser Grigor Dimitrov učestvovaće na drugom turniru "Adria" tura u Zadru. Pored njega i organizatora Novaka Đokovića, nastupiće i hrvatski dvojac Marin Čilić i Borna Ćorić, odnosno Nemac Aleksandar Zverev.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Zverev - Grigor Dimitrov - Novak Đoković

Grigor Dimitrov kaže da mu je u Beogradu bilo sjajno.

- U Beogradu je bilo odlično. Prošlo je puno vremena od posljednjeg puta kada smo se takmičili. Mislim da smo svi jedva čekali da se vidimo. Uprkos tome što se takmičimo međusobno, mislim da to ipak prelazi neki nivo iznad. Jedva sam čekao zaigrati s prijateljima i protivnicima. Zajedno smo trenirali, hteli smo videti na čemu smo - rekao je Grigor Dimitrov.

RepublikaFoto: Starsport
Grigor Dimitrov

Bugarin se nada da će i u Hrvatskoj uživati, baš kao i u Srbiji.

- U Zadru očekujem jak turnir jer će nastupiti vrhunski igrači. Marin i Borna su odavde, to daje čar ovome turniru, ljudima je to potrebno. Guglao sam Zadar da vidim šta je lepo, što nije i jako se radujem nastupu. Hrvatska je sjajna zemlja, lepo je videti ovo sve i nadam se da ćemo uživati. To je i jedan od razloga zašto sam došao malo ranije - istakao je trenutno 19. igrač na ATP listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading