Emotivni Novak: Mi smo veliki rivali na terenu, ali hvala vam na ovome!

Autor:

Sport

14.06.2020

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je odmah po završetku finala i pobede Dominika Tima nad Filipom Krajinovićem, izašao na teren da se zahvali svima. Đoković je ponovo imao jako emotivno izlaganje.

RepublikaFoto: Starsport
Adria tur osvoji ceo svet

Pričajući na ivici suza, Đoković je naglasio da je viđen najbolji teniski turnir ikada u Srbiji.

- Organizovati ovaj događaj u kratkom roku je neverovatno, Najzaslužniji za ovo je moj brat Đorđe, ne zaboravljam ni brata Marka. Hvala i Krajinoviću, Troickom, Lajoviću, koji su prihvatili da učestvuju na ovom turniru- rekao je Novak, a onda se obratio pobedniku Timu.

- Nadam se da voliš Srbiju, Srbija voli tebe. Hvala Saši, Gregoru, sa njima je bio dovoljan jedan telefonski poziv da dođu. To bi trebalo pomenuti. Jesmo veliki rivali na terenu, ali to ne znači da ne možemo da budemo prijatelji i da nema poštovanja i uvažavanja. Jako mi je drago što sam deo istog sporta kao i oni- rekao je najbolji teniser sveta.

Adrija Tur u Beogradu nadmašio je "Serbia open".

RepublikaFoto: Starsport
Pobednik prvog Adria tura u Beogradu

- Ovaj teniski događaj u Beogradu, koji je kreonuo, je nešto novo i sveže. U sistemu tenisa nije bilo ništa slično, puno mi je srce. Pala mi je ideja napamet nakon razgovora sa porodicom i Teniskim savezom Srbije. Motivisani smo bili da organizujemo nešto ovako.

Odao je priznanje svima koji su bili u organizaciji.

- Bilo je velikih poduhvata, zadataka, iskušenja, to zna samo tim organizaatora. Isto tako bilo je mnogo ljudi sa dobrom voljom koji su prepoznali sve i doprineli sjajnom vikendu. Imali smo "Serbia open", ali ovaj događaj ga je nadmašio. Beograd je grad sporta i to je još jednom pokazao. Slika je otputovala svuda, preko 100 miliona domova gledalo je snimke mečeva širom Evrope i SAD. Pristižu pohvale- rekao je Novak i pohvalio navijače za tenisku edukaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading