Đoković iskren o podršci navijača! Nole: Ima Srba koji me ne vole!

Autor:

Sport

10.06.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna Nole da ga svi Srbi ne vole! Novak Đoković (33) ima armiju navijača širom sveta, ali za njega nije tajna da ima sunarodnika i sugrađana koji navijaju za najljuće rivale kada odmere snage sa Srbinom.

RepublikaFoto: Starsport
Većina naroda ga obožava... Novak sa navijačima

- Dok sam šetao na Savskom keju sa ženom i decom, prišao mi je čovek i rekao mi da je jedini u Srbiji koji navija za Rodžera Federera protiv mene. Odgovorio sam mu da nisam znao, da sam mislio da ih ima više. To je njegov izbor - ispričao je Đoković anegdotu iz Beograda, gostujući u podkastu "Wish and go" na Sport klubu.

RepublikaFoto: Starsport

Prvi reket sveta osvrnuo se i na zlurade komentare i uvrede sunarodnika, kao i iz celog sveta, zbog iznetih stavova o vakcinisanju protiv koronavirusa. Na njegov stav reagovao je čak i epidemiolog doktor Predrag Kon.

RepublikaFoto: Starsport

- Razumem Kona, on je učio nešto i normalno je da priča o tome, ali zašto ja ne mogu da kažem svoje mišljenje po pitanju vakcine. Ljudi me optužuju da koristim platformu za širenje pseudonauke i negativnih informacija koje mogu da utiču na zdravlje ljudi. To su ozbiljne stvari, ne mogu da kažem da me ne dotiču. Nemam problem da kažem da sam pogrešio, ako nekome smeta, ako se uvredio, evo, ja se javno izvinjavam. Ali ne mogu da budem robot i da čitav život budem zatvoren u nekoj ljusci ili mehuru - poručio je Novak.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ/STARSPORT
Predrag Kon - Novak Đoković

Novak: Božje zapovesti važnije od vladara!

Đoković je najavio da ni ubuduće neće ćutati i živeti po šablonima.

- Neke grupe ljudi, elita, vladari, kako god hoćete da ih nazovete, žele da određene stvari budu na određen način i da niko ništa ne kaže, već da samo sluša kako zapovedaju oni s vrha. Meni to nije ispravno i demokratski. Ako smatram da je nešto ispravno i u skladu sa božjim zapovestima, sa životnim načelima i pravim vrednostima, onda apsolutno to podržavam - jasan je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading