Boris Beker ne želi Đokovića u finalu Rolan Garosa!

Autor:

Sport

07.06.2020

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker pričao je o tome ko će naslediti "veliku trojku" u vrhu tenisa kada se oni povuku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker

Beker je u intervjuu za "Eurosport" istakao kako je to pitanje od milion dolara i da se o tome priča od 2017. godine.

- To je pitanje od milion dolara i o kojem pričamo na svakom Gren slemu od 2017. godine. Dominik Tim je već tri puta igrao u finalu, dok su Zverev i Cicipas igrali polufinala. Ali niko od njih nije došao do velikog uspeha- rekao je Beker.

- Federer, Nadal i Đoković su toliko dugo u vrhu i igraju konstantno već 15 godina unazad. Naravno da je i do toga da možda mlađi igrači nisu toliko dobri. U mojoj generaciji su teniseri koji su imali 20 godina osvajali Gren slemove- rekao je proslavljeni Nemac.

Beker kaže da bi voleo da vidi malo promene.

- Želeo bih da to vidim dok je "velika trojka" i dalje jaka, ne kada već budu bili na kraju karijera. Ako se Rolan Garos bude igrao ove godine voleo bih da vidim finale između Nadala i Tima i nadam se da će ovoga puta Austrijanac pobediti- zaključio je Beker.

Beker već dugi niz godina radi kao stručni komentator i ističe da uživa u tome što radi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading