Krajinović u finalu posle lavovske borbe sa Đereom!

Autor:

Sport

23.05.2020

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat je i drugi polufinalista teniskog SK Soccer Kupa! Filip Krajinović je rezultatom 2:1 (4:3 (7:4), 0:4, 4:1) bio bolji od Lasla Đerea, pa će u finalu turnira igrati protiv tenisera iz BiH Damira Džumhura.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filip Krajinović

Prvi set je doneo veliko uzbuđenje – Đere je krenuo odlično i poveo sa 3:0, ali je zatim 80. teniser sveta doživeo veliki pad u igri, pa je Krajinović izborio taj-brejk. U njemu je posle dva mini-brejka stigao do prednosti 5:2 i poveo sa 1:0.

U drugom setu nije bilo i izbliza toliko neizvesno – Đere je bio daleko bolji rival, napravio je dva brejka i posle 4:0 izborio odlučujući set.

Treći period igre doneo je i povredu Filipa Krajinovića, zbog koje je napravljena pauza, ali je 32. teniser sveta po završetku meča izjavio da je njegov triceps u redu i da se oseća dobro posle intervencije fizioterapeuta. Krajinović je treći set rešio u svoju korist rezultatom 4:1, ostvarivši dva brejka.

U prvom polufinalu Damir Džumhur je prilično brzo rešio u svoju korist meč sa Markom Miladinovićem rezultatom 2:0.

Meč za treće mesto odigraće Đere i Miladinović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading