Novak pravi velike planove za oproštaj: NAPUNIĆU MOJU MARAKANU!

Autor:

Sport

16.10.2017

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković završiće karijeru spektaklom u Beogradu!

RepublikaFoto: Starsport
Novak sanja punu "Marakanu" na oproštaju

Naš najbolji teniser, od juče 7. na ATP listi, otvorio je dušu i otkrio kako bi jednog dana voleo da se oprosti od svojih navijača u Srbiji, kojima bi priredio događaj koji bi pamtili podjednako kao i sve njegove trofeje koje je do sada osvojio i koje će tek osvojiti.

7.mesto zauzima Novak na novoj ATP listi

SVE ZVEZDE

- Odavno razmišljam o nekom sportskom spektaklu koji bih voleo da priredim u Beogradu. Trudio bih se da okupim prijatelje iz svih krajeva sveta. Voleo bih da to bude jednog letnjeg dana na Marakani, da veliki broj sportista dođe i da napravimo spektakl za pamćenje. Još nemam vremena da se bavim time, ali biće prilike, nadam se - otkrio je Đoković u intervjuu za "Novosti"

Nole takmičarski meč nije odigrao još od 12. jula, kada je ispao sa Vimbldona

Nole takmičarski meč nije odigrao duže od tri meseca, tačnije od 12. jula na Vimbldonu, ali razmišljanja o oproštaju spektaklom na Marakani ne znače da je već odložio reket u mislima. Naprotiv, vreme koje je proveo sa porodicom, radio stvari koje su mu inače nedostupne, ali i napravio promene u svom timu Đokovića su naveli da mu još više nedostaje tenis.

ONAJ PRAVI

- Prihvatio sam da moram da pauziram, da se odmorim i da ponovo krenem ka vrhu. Nedostaje mi reket i verujem da ću biti onaj pravi sredinom sledeće godine. Podsetio bih da sam jedini od igrača iz vrha koji nije pravio pauzu, a iz ove perspektive trebalo je to da učinim prošle godine odmah posle Rolan Garosa - dodao je Novak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading