Novak će se vakcinisati!

Autor:

Sport

12.05.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (32) ipak će se vakcinisati! Prvi reket sveta podigao je veliku prašinu izjavom u video-ćetu sa srpskim sportistima da ne želi da primi vakcinu protiv koronavirusa, ali srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević, koji je bio deo tog razgovora, otkriva da je Nole promenio ploču.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

- Razgovarao sam sa Novakom oko vakcine protiv koronavirusa i on mi je rekao da bi možda bilo bilo bolje za njegovo telo da se ne vakciniše. Međutim, ako vakcinacija postane obaveza da bi se učestvovalo na teniskim turnirima, onda će se Novak vakcinisati! - otkrio je korektor reprezentacije Srbije koji nastupa za Peruđu italijanskim medijima.

Đoković je očigledno drastično ublažio stav o vakcinaciji, pre svega, zbog polemike koju je pokrenuo i odgovora koji je dobio od srpskih epidemiologa. Međutim, napadi na njega se nisu smanjili.

Uglavnom, engleski i američki novinari ga danima kritikuju zbog izrečenih teorija i saveta u vezi sa energijom, hranom i vodom koje je iznosio u razgovorima sa prijateljima, pre svega, s iranskim nutricionistom Šervinom Džafarijem. Zbog toga se Nole oglasio i svima zapušio usta.

- Ne propovedamo ništa, već u prijateljskom razgovoru delimo svoje stavove. To je samo naša  perspektiva stvari u životu, delimo svoj životni put i transformacije kroz koje smo prošli. Blagosloven sam što imam priliku da pozovem neke neverovatne ljude koji dele svoj životni put kako bi drugi mogli da ih poslušaju. Nadam se da će naći nešto što ih inspiriše i da će biti u stanju da identifikuju svoj sopstveni životni put u našima - poručio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Predrag

12.05.2020 07:12

Promenio plocu.. a ha ha ha ha ha.. dobice placebo vakcinu i pusti ce ga, samo da prestane da otvara oci narodu, a vi Goјe lipsite.