Posle 16 operacija završila karijeru!

Autor:

Sport

10.05.2020

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijansko-švajcarska teniserka Romina Oprandi i zvanično je završila karijeru.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Oprandi je karijeru završila sa 34 godine, posle 16 obavljenih operacija, poslednje u oktobru prošle godine zbog ručnog zgloba.

Karijeru je okončala na 838. poziciji sveta, sa najboljim renkingom karijere u vidu 32. mesta koje je ostvarila u junu 2013. godine.

Romina nije uspela da odigra meč još od juna prošle godine, kada je poražen od Debore Kijeze na ITF-u u Breši, a poslednju pobedu je ostvarila u kvalifikacijama za Rolan Garos.

Volja je bila tu, ali je telo otkazalo, posebno desno rame.

- To je počelo da mi smeta tokom svakodnevnog života, morala sam da pazim šta radim. Oduvek sam morala da živim u strahuu da će nešto poći po zlu - nedavno je izjavila Oprandi.

Teniserka rođena u Bernu je verovatno najveći uspeh u karijeri ostvarila 2006. kada je bila deo šampionskog Fed kup tima Italije.

Najbolji rezultat na Grend slemu joj je treće kolo Australijan opena 2012. godine, a osvojila je 26 ITF titula, nijednu na WTA turu u singlu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading