Nema straha kod Srbina: Kecmanović učestvuje na prvom turniru posle pandemije koronavirusa!

Autor:

Sport

08.05.2020

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović, 47. na ATP listi, učestvovaće na turniru u Palm Biču, prvom posle pandemije koronavirusa, koji će se ovog vikenda igrati uz posebne mere prevencije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miomir Kecmanović

On će se boriti za pehar u konkurenciji Rajlija Opelke, Tomija Pola i Huberta Hurkača, na turniru koji će se igrati tri dana bez prisustva publike, bez skupljača loptica, a uz poštovanje svih propisanih mera zaštite.

Uz tenisere na terenu će biti još samo glavni sudija, a svaki igrač će imati označeni prostor u kom može da boravi između poena.

Srbin će imati i dodatni motiv da pobeđuje i dobro se pokaže na turniru u SAD, jer je zvanični partner takmičenja Fondacija "Novak Đoković".


- Mnogo sam uzbuđen što imam priliku da se vratim na teren i odigram par mečeva. Nadam se da će ljudi moći da se uključe i da prate takmičenje. Budite pažljivi, čuvajte se i nadam se da se vidimo uskoro - rekao je Miomir Kecmanović.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

On je u SAD sve vreme imao mogućnost da vežba na jednom od terena, kako bi održao formu.


- Trenirao sam sve vreme dok sam bio u Americi. Doduše, prve nedelje sam se odmarao, ali sam posle krenuo da radim kako bih ostao u ritmu. Ipak, biće zabavno da konačno igramo prave mečeve, i radujem se tome. Bez navijača biće čudan osećaj, kao da smo i dalje na treningu. Ali, ujedno i zanimljivo - kaže srpski igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading