"Klinci moraju da pokažu nepoštovanje prema Novaku, Rafi i Rodžeru"

Autor:

Sport

04.05.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji treći teniser sveta David Nalbandijan prisetio se nekih momenata iz svoje karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On je u Instagram "lajvu" prokomentarisao i trenutno stanje u "belom sportu", pokušaju mlađih snaga da zbace "veliku trojku" sa trona, a ispričao je i jednu anegdotu u kojoj je glavni akter bio Rodžer Federer.

Nalbandijan kaže da se mlaži igrači još uvek nisu usudili da pobede Federera, Nadala i Đokovića.

- Tu su i dalje tri igrača (Federer, Nadal, Đoković prim. aut.) koji za mlade momke predstavljaju teret. Njih trojica su najbolji u istoriji. Ipak, mislim da nijedan od njih nije na svom najboljem nivou, ali klincima je svejedno teško, bilo zbog neiskustva, nezrelosti ili pritiska. Kao da se nisu usudili da ih pobede. U najboljem smislu te reči, nedostaje im nerespektovanje protivnika, previše ih idealizuju. Ako ih pobedite nekolik puta, počećete uvek da ih pobeđujete, povući ćete i ostale. Oni greše kada misle da će se ti ljudi uskoro povući i da će doći njihov trenutak. Moraju da prestanu da čekaju taj trenutak i da ga uzmu sami - rekao je Nalbandijan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading