"Velika trojka ne bi mogla na ručak zajedno"!

Autor:

Sport

02.05.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji nemački teniser Boris Beker na zanimljiv način je opisao rivalstvo Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Velika trojka"

On je borbu Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala uporedio sa "bitkom" koju vode Sebastijan Fetel i Luis Hamilton, odnosno Mančester junajted i Liverpul.

- Zamislite vozače Formule 1, Luisa Hamiltona i Sebastijana Fetela da idu na ručak. Nemoguće! Pogledajte fudbal: da kapiteni Liverpula i Mančester junajteda idu na odmor zajedno. Mislim da je to nemoguće. Mislim da postoji poštovanje, divljenje i mislim da u javnosti ne govore loše jedni o drugima - kazao je Boris Beker. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Beker

Šestostruki Grend slem šampion dotakao se i trenutne situacije, a smatra da Otvoreno prvenstvo SAD ne bi trebalo da se održi po rasporedu zbog pandemije koronavirusa.

- Njujork je pre samo nekoliko nedelja bio najpogođeniji grad na svetu. Mislim da ne bi bilo pametno da se turnir održi tamo - istakao je legendarni Nemac.

Teniski savez SAD je prošlog meseca saopštio da će odluka o US Openu biti doneta do juna, kao i da je "malo verovatno" da on bude održan bez publike. 

Otvoreno prvenstvo SAD trebalo bi da se održi od 31. avgusta do 13. septembra.

Profesionalni tenis je zbog novog virusa suspendovan do polovine jula, a prvi put posle 75 godina Vimbldon je otkazan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading