Sramotne reči Novakovog bivšeg trenera: Legendarni Amerikanac zaboravio Srbina kada je pričao o najboljem u istoriji tenisa!

Autor:

Sport

30.04.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andre Agasi pre nekoliko godina je rekao da je Rafael Nadal najbolji svih vremena, potom da Novak Đoković igra najbolji tenis koji je ikada gledao, a sada je ponovo promenio mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi i Novak Đoković

Amerikanac, koji je nedavno napunio 50 godina, sada smatra da je Rodžer Federer najbolji ikada. Igrali su Agasi i Federer u finalu Ju Es Opena 2005. godine, a pobedio je Švajcarac.

- Bez sumnje, Federer je najbolji, niko se nije izdvajao od konkurencije na terenu kao što je on. Igrali smo u finalu u Njujorku, osvojio sam samo set, više nisam mogao - kazao je nekadašnji trener prvog igrača sveta, koji izgleda Novaka Đokovića nije ni uzeo u razmatranje, mada je jednom prilikom i istakao:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andre Agasi i Novak Đoković

- Da objasnim, najveći nivo tenisa koji sam ikada video je kada Nole igra svoj najbolji tenis - zaključio je Andre Agasi i zaboravio na Novaka, ali s obzirom na to kako menja mišljenje, možda će i Srbin jednog dana biti  njegov izbor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading