"Penzija nije u Rodžerovim mislima"!

Autor:

Sport

30.04.2020

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ljubičić, trener Rodžera Federera, kaže da se švajcarski teniser trenutno oporavlja od operacije kolena i da nije bilo priče o eventualnom povlačenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković i Rodžer Federer

- Rodžer prolazi kroz rehabilitaciju posle operacije. Za nas ova situacija ne menja mnogo u tom smislu, program je isti kao i da nije bilo virusa. Još nismo razgovarali o 2021. godini. Vreme naravno ne staje, imaće 40 sledeće godine, ali nije mi ništa nagovestio o mogućem povlačenju - rekao je Ivan Ljubičić.

Nekadašnji treći teniser sveta kaže da je još neizvesno kada će se tenis nastaviti, a podržao je Federerovu ideju o ujedinjenju ATP i WTA.

- Voleo bih da vidim jedinstveno telo koje vodi tenis, to bi moglo tenisu da donese više nego duplu vrednost nego sada. Razmišljajmo i o TV mrežama koje bi mogle da kupe prava za muške i ženske Slemove i Masterse. Ideja je dobra, ali do njene realizacije je dug put - dodaje Hrvat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading