"Bio je bolji, a ja sam uradio ono što nisam nikad!"

Autor:

Sport

30.04.2020

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi teniser sveta Novak Đoković otkrio je koji meč mu je bio najbolji u karijeri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Od mnogih epskih izdvojio je prošlogodišnje finale Vimbldona sa Rodžerom Federerom.

Srpski as je tada, na neverovatan način, spasao dve meč lopte na servis Švajcarca i na kraju slavio posle pet dugih setova.

- To finale sa Federerom, uz još jedno u Australiji protiv Nadala 2012, je najbolja moja partija ikada. Sa tehničke strane, Rodžerov kvalitet igre je bio bolji, brojke to potvrđuju, ali sam u ključnim poenima odigrao kao nikad u karijeri. Nisam propustio loptu u tri vezana brejka, to mi se nikada nije desilo- rekao je Novak za britanski Skaj.

On se osvrnuo i na nastavak sezone, koji je pod upitnikom.

- Zvanični datum nastavka je 13. jul, ali je WTA otkazala već turnir u Kanadi. Moramo da vidimo kako će se razvijati situacija u SAD, jer bismo tamo trebalo da idemo u avgustu. Moramo da imamo jasnu situaciju, a trenutno je nemamo. Malo je verovatno da ćemo se vratiti na teren u julu- rekao je Novak, uz konstataciju da jedva čeka da se vrati takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading