Đoković počinje sezonu iz Brizbejna?

Autor:

Sport

13.10.2017

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković mogao bi narednu sezonu da krene od ATP Brizbejna koji je na programu od 1. do 8. januara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković novu godinu kreće iz Brizbejna?

Đoković se oporavlja od povrede lakta, a na teren bi trebalo da se vrati početkom naredne godine. On je najavio da će igrati na Australijan openu, a pojedini mediji tvrde da bi Srbin mogao da zaigra već poletkom naredne godine na ATP turniru u Brizbejnu.

Direktor ATP turnira u Brizbejnu Džof Kuinlan rekao je da će narednih nedelja objaviti listu tenisera koji će igrati na ovom turniru. On je dodao da će na listi učesnika biti osvajači Gren slem turnira.

Na pitanje da li će Đoković učestvovati, Kuinlan nije hteo da komentariše jer se sa pregovorima odmaklo.

- Narednih nedelja ćemo objaviti još neke Gren slem šampione koji će učestvovati u Brizbejnu. Biće to sjajan turnir - rekao je Kuinlan. 

ATP turnir u Brizbejnu igra se za nagradni fond od 460.000 dolara, a učešće su potvrdili Endi Marej, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov, Nik Kirjos...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading