Kon poručio Đokoviću: Majstore, stvorio si pogrešna uverenja!

Autor:

Sport

20.04.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stav najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića o vakcinama izazvao je mnogo komentara u javnosti. Novak je rekao da je prvi protiv vakcinisanja, a na to mu je odgovorio epidemiolog Predrag Kon i predočio mu da nije u pravu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Predrag Kon

Đoković je u nedelju izjavio da lično nije pobornik vakcinacije protiv koronavirusa i da ne bi voleo da ga neko primorava da dobije vakcinu da bih mogao da putuje.

Epidemiolog dr Predrag Kon osvrnuo se na svom Fejsbuk profilu na izjavu proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića o vakcinaciji protiv koronavirusa.

- Kao jedan od najvernijih Đokovićevih navijača, voleo bih da sam imao prilike da mu približim značaj i ogroman doprinos imunizacija za zdravlje stanovništva. Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći. Majstore, želim ti sve najbolje. Pokušaj ubuduće da izbegavaš direktne odgovore na pitanje u vezi sa vakcinacijom, jer imaš ogroman uticaj- objavio je Kon na svom Facebook profilu, a prenose mediji.

Foto: facebook.com/Predrag Kon

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading