Novi turnir u Đokovićevom kalendaru?

Autor:

Sport

11.04.2020

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tjeri Askijone, trener Žo-Vilfred Conge i organizator turnira u Lionu, otkrio je da planira teniske događaje na jugu Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sezona na šljaci je otkazana zbog pandemije koronavirusa, ali Askijone želi da organizuje turnire na kojem bi učestvovali francuski i teniseri iz regiona ove zemlje.

- Pokušaćemo da organizujemo teniske turnire kako bismo pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. To će, takođe, pomoći i turizam koji je veoma ugrožen. Profit će biti vraćen- rekao je trener Conge za L'Ekip.

Vreme odigravanja turnira, kao ni lokacija nisu još određene, ali su teniseri reagovali pozitivno.

- Pričao sam sa Congom, Pujem, Šardijem... svi su zainteresovani. Pričaću i sa još nekoliko igrača. Sarađivaćemo sa TS Franucske oko ovog projekta- rekao je Askijone.

Kako je rečeno, Askijone će pričati pre svega sa francuskim teniserima, ali i sa onima koji žive u Monte Karlu kao što su, između ostalog, Danil Medvedev i Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading