Crne prognoze Gorana Ivaniševića: Ako se Australijan Open održi, treba da budemo zadovoljni!

Autor:

Sport

05.04.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića koji je 2001. godine osvojio Vimbldon i koji bi 18. jula trebalo da bude primljen u "Kuću slavnih", sa nevericom prati dešavanja koja je prouzrokovao COVID 19.

Goran Ivanišević

- Nestvarno. Šta drugo mogu da kažem. Posebno mi je žao što je otkazan Vimbldon jer je to turnir koji je kod mene uvek izazivao posebne emocije. Ali, šta je tu je. Život ide dalje, moramo da se borimo -rekao je trener prvog reketa sveta za Sportske Novosti i nastavio:

- Mislim da se ove godine tenis neće igrati. Moja najoptimističnija prognoza je da će igrači izaći na teren tokom Australian Opena sledeće godine, a i to je pod znakom pitanja. Šta će se dogoditi u tom periodu i kakav će uticaj sve što se događa imati na svet tenisa? Biće jako nezgodno. Kako za igrače, tako i za trenere, organizatore turnira, zaposlene, za sve koji žive od tenisa - istakao je legendarni hrvatski teniser.

Ivanišević je izolovan u Zagrebu,  a Đoković u Marbelji.

Kada će ponovo početi sa radom i treninzima teško je proceniti, ali Hrvat ima još jedan problem jer je sada pod znakom pitanja i svečanost koja je trebalo da se održi 18. jula, na kojoj je zvanično trebalo da bude primljen u "Kuću slavnih" zajedno sa legendarnom Končitom Martinez.

- Gotovo je izvesno da će svečanost biti pomerena za 2021. godinu. Biće nas verovatno više koji će biti primljeni u "Kuću slavnih", a jedino mi ostaje da budem strpljiv. I mislio sam da se nešto mora dogoditi kada sam ja primljen u "Kuću slavnih", ali nisam baš mislio da će ceo svet stati - našalio se na kraju Goran Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading