Oglasio se US Open!

Autor:

Sport

01.04.2020

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici US Opena oglasili su se zvaničnim saopštenjem, povodom odluke da se ovogodišnji Vimbldon otkaže, i istakli da razumeju razloge zbog kojih je ona doneta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Takva odluka, ipak, neće uticati na planove US Opena da se taj turnir održi u standardnom terminu.

- Razumemo jedinstvene razloge zašto je otkazan Vimbldon. U ovom trenutku i dalje planiramo da održimo US Open kao što je planirano i nastavljamo sa organizacijom turnira. Pažljivo pratimo promene i situaciju oko pandemije koronavirusa, pa smo spremni za svaki scenario. Uzdamo se i u naše medicinske savetnike, kao i u vladu i bezbednosne službe. Sve odluke USTA (Američka teniska asocijacija) vezane za US Open biće donete u skladu sa zdravstvenim stanjem naših igrača, navijača i svih ostalih uključenih u ovaj turnir - navodi se u saopštenju njujorškog Slema.

Prema trenutnom planu, ovosezonski US Open održaće se od 24. avgusta do 13. septembra.

Samo sedam dana kasnije na programu će biti Rolan Garos, koji je nedavno promenio termin zbog pomenute situacije sa COVID-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading