Madrid je žarište korone, a oni misle na tenis: Nole u velikom problemu, neće imati odmora posle US Opena!

Autor:

Sport

02.04.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori Mastersa u Madridu nadaju se da bi turnir mogao da bude odigran kasnije ove godine.

Novak Đoković je osvojio Masters u Madridu 2019. godine

Zbog epidemije koronavirusa suspendovani su svi turniri na šljaci, a Rolan Garos bi trebalo da počne 20. septembra, samo sedam dana posle US Opena.

Ipak, čelni ljudi Mastersa u Madridu i Rimu još ne odustaju. I jedni i drugi su izrazili želju da organizuju turnire neposredno pred Gren slem u Parizu.

- To je najbolji termin. Ali ne možemo da postupimo kao Rolan Garos i samo saopštimo datum. Moramo da pratimo kako se situacija razvija, a onda da reagujemo - kazao je Đerar Tsobanijan, izvršni direktor turnira u Madridu.

Na konstataciju da mnogi igrači ne bi mogli da igraju u tom periodu, on je odgovorio:

- Mislim da bi. Neće svi stići do finala US Opena, mnogi će izgubiti već tokom prve nedelje. Moći će da se spreme za šljaku. Jedino finalisti neće biti u mogućnosti - istakao je Španac.

Teniska sezona trebalo bi da se nastavi 8. juna, mada je sve više onih koji smatraju da se tenis neće igrati ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading