(FOTO) Ana je prvo pomogla našem narodu, a sada ima moćnu poruku za čitavu Srbiju!

Autor:

Sport

31.03.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Ana Ivanović donirala je Srbiji 35 respiratora, a sada se oglasila i zahvalila svima koji su pomogli u nabavci istih.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ana Ivanović

Da podsetimo, nekoliko kompanija i Ivanovićeva obezbedili su velika novčana sredstava kojima je naručeno 35 respiratora za potrebe medicinskog sistema Srbije.

Sve to urađeno je pod kapom Unicefa, čiji je Ana ambasador već godinama. 

Oni su ovih dana već počeli prvi deo isporuke maski, zaštitnih odela, vizir naočara i rukavica za zdravstvene radnike. Takođe, za početak će i 1.700 najugroženijih porodica dobiti higijenske pakete. Kasnije će taj broj biti i veći.

- Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima - poručila je Ana Ivanović, pa dodala:

- Vaša podrška je dragocena, jer ova vanredna situacija povećava ugroženost dece i njihovih porodica - stoji u poruci Ivanovićeve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading