NE MOŽE BEZ DRAME: Troicki posle preokreta u drugom kolu Šangaja

Autor:

Sport

10.10.2017

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Mastersa u Šangaju. Troicki je u prvom kolu pobedio Kanađanina Denisa Šapovalova 2:1, po setovima 6:7, 6:3, 6:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Troicki je dobro startovao u Kini

Meč je trajao 106 minuta. Ovo je bio prvi međusobni duel Troickog i Šapovalova, koji je 50. teniser sveta. Troicki je 54. na ATP listi.

I Troicki i Šapovalov su u prvom setu napravili po jedan brejk, pa je pobednik ovog dela meča rešen u taj-brejku, koji je na kraju pripao Kanađaninu.

Troicki je stigao do 1:1 u setovima pošto je u drugom setu napravio jedan brejk. U trećem setu briljirao je srpski teniser, koji nije dozvolio svom protivniku da osvoji nijedan gem.

 

 


Troicki će u narednom kolu igrati protiv Austrijanca Dominika Tima, koji je bio slobodan u prvom kolu. Tim je sedmi teniser sveta, a dva puta u karijeri igrao je protiv Troickog. Viktor je dobio oba duela.

Masters u Šangaju igra se za nagradni fond od skoro 8 miliona dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading