Nadal: Divim vam se, hvala vam!

Autor:

Sport

22.03.2020

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta Rafael Nadal poslao je poruku podrške herojima koji su u prvoj liniji odbrane od koronavirusa.

Rafael Nadal

Na početku se španski teniser se izvinio što ga dugo nije bilo na društvenim mrežama.

- Ovo su teška vremena za sve. Želim da se zahvalim doktorima, sestrama i ostalom medicinskom osoblju koji nas sve štitet, policiji, nacionalnoj gardi, vojsci i svima onima koji čine da se osećamo malo bezbednije, onima koji su na prvoj liniji odbrane. Oni su ti koji su izloženi najvećem riziku da se zarate i oni su naši heroji. Divim vam se i hvala vam svima- počeo je Rafa.

Nadal je snimio dvominutni video na španskom jeziku, a u nastavku kaže:

- Želim da ohrabrim sve porodice koje pate, one koji su zaraženi i naročito one čiji su rođaci i prijatelji umrli od koronavirusa. Pošaljite im poruku podrške. Teško je reći nešto u ovim teškom vremenima, mogu samo da kažem da mi je veoma žao i da vetujemo da ćemo što pre moći da nastavimo sa svojim životima-crekao je Nadal.


Takođe, Španac je istakao i mnoge pozitivne stvari u teškim vremenima.

- Pokazujemo da možemo da budemo ujedinjeni, mnoge kompanije doprinose, građani su jedinstveniji iz dana u dan i poštuju savete zdravstvenih organizacija. Pratite sva uputstva kako bismo što pre okončali ovu užasnu pandemiju- zaključio je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading