(FOTO) Đoković molitvom sa Ostroga pokušava da oplemeni i urazumi ljude širom sveta: Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti...

Autor:

Sport

22.03.2020

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković postao je moćnu poruku svim ljudima koji se bore sa koronavirusom. Nole je pružio podršku bolesnima i njihovim porodicama i pozvao na zajedništvo, a izolovanim ljudima je poručio da uživaju u vremenu koje će provesti sa porodicama. On je naravno apelovao na sve da ostanu kod kuće zarad onih ljudi koji se najviše daju u ovoj situaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je objavio porodičnu fotografiju uz molitvu sa Ostroga.

- Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin- napisao je Novak Đoković.

 

 

Potom je najveću podršku prižio medicinarima kojima je pored bolesnih u ovim trenucima najteže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤️ #stayhome

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Mar 22, 2020 at 5:13am PDT

Posebnu poruku zahvalnosti uputio Kini, zemlji koja je neprocenjivo pomogla Srbiji, a u kojoj je najvoljeniji teniser i redovan osvajač turnira u Pekingu i Šangaju.

- Velika zahvalnost svim zemljama koje se uzajamno pomažu u ovim teškim trenucima. Republika Kina koja je veliku muku pretrpela u borbi sa virusom, šalje nesebično svoju pomoć Srbiji, kroz svoje medicinske stručnjake i opremu koja će mnogo značiti!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading