Novakov stric otvorio dušu: Otkrio zašto navijači navijaju protiv Đokovića!

Autor:

Sport

05.03.2020

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Đoković trenutno se nalazi u Hrvatskoj gde će biti delegat ITF-a u kvalifikacionom meču Dejvis kupa između Hrvatske i Indije, koji je na programu 6. i 7. marta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

On je tom prilikom razgovarao sa novinarima Index-a o različitim temama, između ostalog i o velikom rivalstvu srpskog tenisera sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

Novak je nedavno u Melburnu osvojio 17. Grend slem, a priče o tzv GOAT-u su nikad aktuelnije.

Novak uvek nadmašuje sebe i radi na sebi svakog dana u svakom pogledu. Neverovatno je šta radi, rekorde koje postavlja, kako se ponaša i mislim su svi iz regioana ponosni na njega - rekao je Goran Đoković.

Goran ističe da Novak ima mnogo prijatelja među hrvatskim sportistima, pretežno fudbalerima.

- Njemu je to normalno. On ima mnogo prijatelja sportista ovde, najviše fudbalera, kao što svi znamo, i njemu je to najnormalnije. On potiče iz sportske porodice, mi smo takođe bili sportisti, tako da on s tim nema nikakav problem. Onaj ko ima problem, to je njegov problem - istakao je Goran Đoković.

Novinare je zanimalo zašto Novak ima manju podršku u duelima protiv najvećih rivala – Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Pa ne znam. Mislim da je to onako sociološko pitanje i za druga istraživanja. U svakom slučaju, Novak je jedan od najboljih fer-plej igrača, savršeno se postavlja na mreži i za mene je on fenomen. S druge strane, Federer i Nadal su, takođe, veliki igrači. Ranije su postali šampioni, pa je to verovatno po navici - zaključio je Goran Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading