(FOTO) Nole skoknuo do Rtnja po šampionsku energiju!

Autor:

Sport

04.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ne može bez planine! Najbolji teniser sveta došao je za vikend u Srbiju, ali nije ostao u Beogradu, već je sa suprugom Jelenom otišao na Rtanj kako bi napunio baterije za izazove koji ga čekaju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Zašto je Nole izabrao baš Rtanj za kratkotrajni beg od buke i drugih ljudi, u pauzi posle osvajanja Australijan opena i Dubaija, a pred američku masters turneju, najbolje svedoče mitovi o toj planini.

MISTERIOZNA PIRAMIDA

Do Novaka i Jelene sigurno je stiglo verovanje da je Rtanj u stvari najveća piramida na svetu, napravljena ljudskom rukom, a ne geografski pojam i delo prirode. Na planini je locirano više desetina pećina i pukotina, a najveća je vertikalni tunel nazvan Dimnjak prečnika oko šest metara i dubine oko 500 metara. On navodno vodi duboko u utrobu Rtnja i sprovodi na površinu pozitivnu energiju koja povoljno utiče na ljude.

Zato je Rtanj postao čuven kao mesto na kojem se ljudi isceljuju. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, Nole i njegova lepša polovina su na planini u istočnoj Srbiji proveli samo jedan dan, ali sasvim dovoljno da se osame i okrepe od gradske vreve u kojoj se naš as nalazio proteklih meseci.

OSAMILI SE

- Novak i Jelena su pešačili ceo dan, išli su do samog vrha Rtnja i mesta za koje se veruje da isceljuje. Nisu se dugo zadržali, a bili su sami, bez dece. Želeli su da se osame što više. Koliko sam video u hodniku, tražili su da im se u sobu dostave blender i voće kako bi sami napravili doručak. Posle šetnje su i večerali u sobi. Ponašali su se sasvim prirodno, čak su se i slikali sa osobljem hotela - priča za Srpski telegraf jedan od gostiju hotela koji se tamo zatekao kada i prvi reket planete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading