Danilovićeva posle preokreta do drugog kola u Indijan Velsu!

Autor:

Sport

03.03.2020

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović plasirala se u drugo kolo čelendžera u Indijan Velsu, pošto je posle tri seta savladala Paragvajku Veroniku Sepede 1:6, 6:4, 6:4.

RepublikaFoto: Viktor Červяkov
Olga Danilović

Prvi set 179. igračica sveta prelako je izgubila 6:1. Kako je odigran ceo prvi set, tako je počeo i drugi, pošto je 151. na WTA listi odmah došla do brejka i vodila 2:0 i 3:1. Ali onda se Srpkinja probudila, vezala tri gema za 4:3. Odlučujući je bio deveti gem, u kojem Danilovićeva prosto nije htela da dozvoli protivnici da napravi brejk, povela 5:4, a u narednom iskoristila prvu brejk loptu, čime je dobila set i izjednačila.

Očekivalo se da taj pozitivan momentum bude psihološka prednost u trećem, odlučujućem setu. Međutim, Paragvajka je povela 3:0 uz dupli brejk. Ali ni ta situacija nije obeshrabrila Danilovićevu, koja se ekspresno vratila, vezala četiri gema, a zatim po receptu iz finiša drugog seta uspela da novim, trećim brejkom završi meč.

U narednom kolu Olga Danilović igra protiv 80. igračice na WTA listi, rumunske igračice Patriše Marije Tig.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading