Oštri jezik bivšeg legendardnog tenisera: Svi ste vi go**a, smrad ATP-a sam osetio iznutra

Autor:

Sport

18.02.2020

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni teniser i bivši prvi reket sveta Marselo Rios poznat je po tome što je zbog povreda već sa 27 godina morao da se povuče u penziju. Još 2004. Takođe je poznat i po nebrojenim skandalima koje je pravio tokom igranja tenisa.

RepublikaFoto: youtube.com/ATPWorldTour
Marselo Rios

Čileanac (44) je voleo da se ističe, prgavost i temperament su mu pomogli da se popne na vrh belog sporta, ali su ga isto tako kočili i na kraju ukočili. Dok se tamo krajem prošlog i početkom ovog veka probijao ka statusu legende, uz pobede je brojao i incidente.

- Što bi rekao moj prijatelj Dijego Armando Maradona, vi novinari ste svi go..a i zato ne razgovaram sa vama - rekao je Rios pre samo dve godine na jednom Dejvis kup susretu.

 

 

 - Imam problema sa kičmom, karlicom, kukovima.... Pokušavam sam da se rehabilitujem, srećom finansijski sam osiguran, ali to je sve što mi je tenis ostavio... Pare. Gledajte samo kako su prošli Guga Kerten i Endi Mari. Isto kao ja. Finansijski si dobar, ali si iznutra sranje. Tenis je samo slika Amerike...- bio je ogorčen Rios. 

Za sve krivi baš Ameriku

ATP je jedna od najtrulijih organizacija u svetu sporta, taj smrad sam osetio iznutra. Tu vladaju gringosi. Sećam se kada je odlučeno da se završni masters igra samo na tvrdoj podlozi u zatvorenom zato što je to odgovaralo Pitu Samprasu. Pogurali su taj beton svuda, to me je i upropastilo. Ne samo mene- rekao je Rios.

Nedavno je na njegovu adresu stigla pohvala Rodžera Federera lično, što ga je dosta emotivno dotaklo.

 - On je po meni najbolji svih vremena, svaka mu čast! Sa toliko godina se bori i u vrhu je. Stvaro neverovatno, naročito kada pogledam koliko sam ja izdržao. Skidam mu kapu. To što je rekao da sam jedan od 10 najboljih mi više znači nego da me prime u kuću slavih, u tu američku glupost - zaključio je Rios. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading