(VIDEO) Klajsters na terenu posle sedam i po godina, izgubila, ali nije se obrukala!

Autor:

Sport

17.02.2020

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sedam i po godina Kim Klajsters odigrala je prvi profesionalni meč – dobro se pokazala, ali je u prvom kolu turnira u Dubaiju izgubila od Garbinje Muguruse 6:2, 7:6 (8-6).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kim Klajsters

Belgijanka, koja je u karijeri osvojila 41. titulu, najviše se mučila sa servisom, napravila je devet duplih grešaka, a delovalo je da će baš neslavno proći jer je vicešampionka Australijan opena vodila sa 6:2, 3:0, uz dupli brejk.

Međutim, tada je Klajsters smanjila broj grešaka, bekhend je proradio, a publika je bila na njenoj strani i vratila se igru – 4:4.

U devetom gemu spasla je Klajsters dve brejk lopte, na kraju je odluka pala neizvesnom taj brejku u kojem je Mugurusa iskoristila drugu meč loptu.

U drugoj rundi Mugurusa će igrati sa boljom iz meča Kudermetova – Jastremska, dok će Klajsters nazad na trening pred sledeći turnir, u Montereju. Za prvi profesionalni meč od US opena 2012. godine, Belgijanka je sada odigrala sasvim zadovoljavajuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading