Imaz: Samo sam pomogao Noletu!

Sport

04.10.2017

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pepe Imaz je za mnoge u Srbiji persona non grata jer ga smatraju za glavnog krivca za Novakov pad u svetu tenisa. Međutim, Španac priča potpuno drugačije, a pre svega ističe da nije nikakav guru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Imaz: Novak se opustio sa mnom, ali nije mogao da izdrži napore

- Ne znam tačno šta je guru, ali ja nikoga ništa ne učim, niti navodim da radi. Samo delim svoja shvatanja sa drugima - rekao je Imaz, a potom otkrio koliko dugo poznaje Srbina:

- Znamo se sedam godina. Upoznali smo se preko njegovog brata Marka, koji je došao kod mene da se leči od depresije. Kad smo počeli da sarađujemo, stalno je pobeđivao i postizao stvari koje nije ranije. Na primer, pobedio je na Rolan Garosu. Bio je smireniji, ali njegovo telo više nije moglo da izdrži ogromne napore. Pao mu je učinak. Ljudi su pomislili da gubi zbog tolike ljubavi. Ali ne, pre toga je istim putem mnogo pobeđivao!

Imaz je uveren da će Nole opet biti kao pre.

- Godinama se nije zaustavljao, igrao je od decembra do novembra bez povreda i odmora. Sada se oporavlja od povrede i vratiće se svež i oran. Svestan je šta mu se dešava, veoma je objektivan i spreman da uči. Sve mu je jasno - zaključio je Imaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading