Legenda belog sporta otvoreno: Rodžeru se bliži kraj, Đokovićeve titule su mukom osvojene!

Autor:

Sport

11.02.2020

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijanac Pet Keš, bivši osvajač Vimbldona smatra da Rodžer Federer nema još mnogo šanse da slavi na Gren slem turnirima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer - Novak Đoković

- Federer ima šansu, verovatno samo još jednu pravu šansu, a to je da osvoji pehar na Vimbldonu. Mislim da je i dalje jedan od najboljih igrača na travi. I dalje je dovoljno dobar - rekao je Keš.

On je dodao i da Rodžer ima problem zbog jake konkurencije. 

- Čini se da se oni ne zaustavljaju, nastavljaju po svom planu. Ipak, svaki turnir je drugačiji jer zavisi od toga da li je neko povređen uoči njega ili ne. U ovoj fazi svaka povreda za iskusnije igrače može biti odlučujuća - dodao je Keš.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vimbldon će doneti mnoge odgovore... Rodžer Federer i Novak Đoković

Smatra da je Noletov put do Gren slem titula bio mnogo teži.

- Kada pogledate koga je Đoković pobeđivao u finalima, dosta je jasno. Da, dobijao je i Congu i Andersona, ali većinu svojih titula osvajao je protiv Marija, Nadala i Federera. Pobeđivao ih je gotovo sve vreme. To je đavolski težak put da se osvoje Grend slem trofeji. Svaki od tih njihovih trofeja treba posebno da bude posmatran, tako da je teško reći ko je najveći svih vremena - zaključio je Keš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading