Novak: Moja deca su najveći dragulji mog života, voleo bih da pamte moje titule

Autor: Novosti

Sport

05.02.2020

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se nada da će osvojiti mnogo grend slem trofeja pred svojom decom, Stefanom i Tarom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak slavi pobedu

- To bi bio san koji bi im omogućio da lepo pamte šta se dešavalo, da me podržavaju i da vide kako osvajam velike titule. Oni su najveći dragulji mog života, oni su najveći blagoslov koji sam doživeo. Naravno, važno je postaviti ravnotežu između posla i života, ja sam otac i muž, ne samo teniser - naglasio je Đoković.

Novak je primetio da je tek kada je počeo da osvaja najveće turnire zaredom shvatio da može da izazove Federera i Samprasa zbog broja najvrednijih titula u tom trenutku.


- Broj 1 za mene nije bio toliko važan dok nisam završio nekoliko godina zaredom kao najbolji. To je jedan od dva najveća cilja - kaže Đoković, koji je započeo 276. nedelju na prvom mestu ATP liste.

Govorio je i svom načinu ishrane, istakavši da je to stil života i da se nada da može da inspiriše i druge sportiste da budu vegani.

- Nisam dizač tegova, ali imam optimalnu ravnotežu između snage i brzine. Čini mi se da mi ništa ne nedostaje. Uživaću u tome - kaže Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading