Đoković podigao šampionski pehar, pa se setio Kobija: Srbin se u emotivnom obraćanju setio mentora...

Autor:

Sport

02.02.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je pobedio Dominika Tima u finalu Australijan opena i po osmi put u karijeri postao šampion Melburna. Srpski as je bio vrlo emotivan po primanju pehara u "Rod Lejver" areni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković - osmostruki šampion AO

Đoković je na startu čestitao protivniku i otkrio šta očekuje od njega u budućnosti.

- Želim da čestitam Timu za neverovatan meč, bio si veoma blizu pobede, siguran sam da ćeš uskoro osvojiti prvi Gren slem, ne samo jedan već više- počeo je Novak.

Potom se obratio svom timu, porodici,  a posebno braći koja ne mogu uvek da budu uz njega na turnirima, zahvalio im se uz reči da se nada da su uživali, a onda je usledio još emotivniji momenat, srpski as se podsetio užasnog perioda za Australiju, ali i tragičnog događaja koji je posebnouticao na njega.

On je posle finala obukao duksericu sa incijalima KB i brojevima 24 i 8, koje je Kobi Brajant nosio u Lejkersima.

- Užasavajuće su se stvari ovde dešavale, videli  smo užasne požare, pratili smo sve, bili zabrinuti. Onda i smrt mog mentora Kobija Brajanta. Porodica je veoma bitna ali mi smo deo sporta i trudimo se da mislimo na vas ali je važno i biti veliklodušan. Nadam se da se ovo više neće dešavati. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading