Novak: Spreman sam za Raonićeve projektile

Autor:

Sport

26.01.2020

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Dijega Švarcmana u četvrtom kolu Australijan opena i tako se plasirao u četvrtfinale.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oprezno ulazi u svaki meč

Prošlogodišnji pobednik je posle meča istakao da nije smeo da se opusti ni u jednom momentu.

- Dijego je igrao kvalitetno, nije izgubio set u prve tri runde. Znao sam da ako mu dam vremena može da bude opasan jer je jedan od najbržih igrača na Turu. Tako sam morao da ga "miksujem", da ga "navučem" na mrežu slajsom i slično - kratko je prokomentarisao meč Đoković.

On će u četvrtfinalu igrati sa Milošem Raonićem koga odlično poznaje.

- Dugo godina se znamo, pričamo isti jezik, veoma smo dobri prijatelji, jako je lepo videti ga u četvrtfinalu. Biće to potpuno drugačiji meč u odnosu na ovaj. On je jedan od najviših i fizički najjačih igrača na Turu. Ima jedan od najjačih servisa. Moram da budem spreman za "projektile" i "rakete" koji će dolaziti preko mreže. Igrali smo pre 4-5 godina ovde takođe u četvrtfinalu. Jako se dobro sećam tog okršaja. Videćemo kad ćemo igrati, drugačiji su uslovi preko dana i uveče. Jedan od ključnih faktora biće moj ritern - rekao je Novak od narednom rivalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading