(FOTO) Prelepa srpska teniserka prognozira ko osvaja Australijan Open!

Autor:

Sport

25.01.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od naših najboljih teniserki Ivana Jorović (22) se družila sa fanovima, delila autograme i strpljivo fotografisala u šoping centru "Ušće", a usput je dala prognoze za Australijan Open, gde je kao favorita pristrasno ili objektivno, označila Novaka Đokovića.

Nakon eliminacije Serene Vilijams i šampionke Naomi Osake situacija u ženskoj konkurenciji je malo jasnija, a mlada Čačanka smatra da će do prvog Gren slema u ovoj sezoni stići Ešli Barti.

14. teniserka sveta bez razmišljanja tipuje na Đokovića za osvajanje titule u Melburnu, a smatra da će mu rival biti najbolji na svetu, za koga očekuje da pobedi rekordera po broju osvojenih Gren slem titula Rodžera Federera.

U tržnom centru je organizovano takmičenje u igranju tenisa preko xbox-a, gde će oni najveštiji biti nagrađeni šoping vaučerom u vrednosti od 10.000 dinara.

Takmičenja u tenisu počela su u periodu od 20. do 26. januara od 18 do 20 časova, na prvom spratu najvećeg šoping centra u Srbiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading