Furiozni Novak pregazio Nišioku za osminu finala Australijan Opena

Autor: Telegraf, Republika

Sport

24.01.2020

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković deklasirao je Jošihita Nišioku u borbi za osminu finala Australijan Opena, bio je nemilosrdan sa 6:3, 6:3, 6:2!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Sedmostruki prvak Melburna juriša na novu krunu, brani titulu iz 2019. i ako se po jutru dan poznaje, na dobrom je putu da potvrdi da je suvereni vladar australijskog betona.

Jan Lenard Štruf je samo na startu uzeo jedan set Novaku, koji je protiv Ita u 2. rundi podigao nivo, a protiv Nišioke meč je ličio na nešto jači trening. Odmah je ranim brejkom postavio stvari na mesto u prva dva seta, pa je treći pretvoren u puku formalnost.

Sada Novaka čeka Dijego Švarcman, Argentinac koji je uz jednu kontroverznu sudijsku odluku pobedio Dušana Lajovića. Argentinac je savladao Lajovića u tri seta 6:2, 6:3, 7:6 i tako zakazao duel sa drugim reketom sveta.

Inače, trebalo je da Novakov meč počne oko 4.15 po srednjeevropskom vremenu, ali je on ipak morao da pričeka još sat i po, zbog velikog trilera i pobede Kineskinje Vang nad Serenom Vilijams. Nije ga to omelo, naprotiv, samo ga je ubrzalo protiv 71. igrača sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading