Evo kada naši nastavljaju pohod na Australijan Openu!

Autor:

Sport

23.01.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igraće protiv japanskog predstavnika Jošihite Nišioke u petak u trećem kolu Australijan Opena na "Rod Lejver" areni, a pre njega će na teren i drugi srpski predstavnik Dušan Lajović na "Margaret Kort" stadionu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković nastavlja pohod protiv Japanca

Taj duel treći je na programu na najvećem stadionu u Melburnu.

Meč između Srbina i Japanca trebalo bi da počne oko četiri sata ujutru po našem vremenu, pošto mu prethode dva duela u ženskoj konkurenciji.

Đoković i Nišioka sastaće se drugi put. Jedini dosadašnji meč odigrali su prošle godine na finalnom turniru Dejvis kupa, a slavio je Novak sa 6:1, 6:2.

Nišioka je trenutno 71. teniser sveta, a u karijeri je osvojio jednu titulu.

Zanimljivo, drugi teniser sveta je i u prethodnoj rundi igrao treći meč dnevnog programa na Rod Lejver Areni, a rival mu je bio takođe Japanac - Tacuma Ito.

Dušan Lajović igraće protiv Dijega Švarcmana prvi meč na Margaret Kort Areni, od 1 čas po našem vremenu. Argentinac u međusobnim duelima vodi sa 2:1.

Hrvatski predstavnik Marin Čilić sastaće se sa Robertom Bautistom Agutom na Melburn Areni oko četiri sata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading